Zaterdagochtend 6 februari om 10.00 uur en om 11.30 uur presenteren Margré van Gestel en clown Pidoe o.b.v. Musical Souvenir twee live concerten. Zo komen de allerkleinsten al met live muziek in aanraking gespeeld door een echt orkest. Het is geen concert waar je een vaste plek hebt in de zaal en daar stil blijft zitten luisteren, maar een concert waar je als kind de ruimte hebt om te luisteren, te kijken, mee te doen en waarbij je zelfs tussen de musici in mag zitten. Na het concert mogen kinderen zelf instrumenten uitproberen o.l.v. de muzikanten uit het orkest.

 

Ukkepuk-concerten zijn uniek door de uitgekiende programmering. Kinderen kunnen actief meedoen met zingen en bewegen op liedjes die speciaal voor hen zijn gearrangeerd en gecomponeerd. De kinderen krijgen bij binnenkomst een rugzakje met daarin de attributen die ze tijdens het programma gaan gebruiken.

De visie van de Stichting Ukkepuk-concerten o.l.v. Margré van Gestel is dat jonge kinderen recht hebben op volwaardige en goed uitgevoerde muziek in de overtuiging dat jonge kinderen recht hebben op het kennis maken met live muziek in verschillende stijlen, bezettingen, maar ook met volwassen muziek. Dit houdt ook in dat de stukken op het Ukkepuk-concertprogramma heel gevarieerd zijn. 

Meer info: UKKEPUK-CONCERTEN  /  foto's ukkepuk-concert in 2014

Kinderen 0-4 jaar: gratis o.b.v. 1 of 2 (groot)ouders

Kinderen vanaf 4 jaar: €5,00

Volwassenen: €10,00 

Kaarten bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Ukkepuk + tijdstip (10.00 uur of 11.30 uur)

Is een concert uitverkocht dan wordt u automatisch ingedeeld bij het andere concert en ontvangt u daarvan een berichtje.

 

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com