Op zaterdagmiddag 16 januari, hebben we met een Nieuwjaarsconcert en een Nieuwjaarsreceptie een goed begin gemaakt voor een muzikaal en veelbelovend 2016.

We wilden na een mooi jubileumjaar, 2016 samen met familie, vrienden, relaties, bekenden, etc. met een Nieuwjaarsconcert  beginnen en klinken op het Nieuwe Jaar. Locatie was onze “eigen” repetitieruimte in de aula van het Comenius College. De orkestleden waren voor deze gelegenheid ipv de gebruikelijke zwarte concertkleding in thema ROOD.  

 

De genodigden kregen na de speech van voorzitter Frank Ouwerkerk musical- en filmmuziek te horen. Natalie Merfort, soliste bij onze 2 Kerstconcerten, zat in de zaal en heeft “Greensleeves” en “Star in the Sky” meegezongen. Na een medley van Frank Sinatra, volgde tot slot een verrassende uitvoering van Ierse muziek met 2 solisten uit het orkest.  “Lord of the Dance” werd door Marvin Jeroense en Astrid Kanselaar op elektrische viool gespeeld. Onze dirigent Jim kreeg ondersteuning van een hele kleine dirigent!

 

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie met champagne en oliebollen overhandigde Paul van Gink  van WOP Schollevaar een cheque van €800,- aan Rein en Phyllis Lander van Stichting Pallieter. Deze mooie bijdrage is het resultaat van de opbrengst van het Sound of Christmas Concert op 19 december 2015.   

 

Bezoekers en orkest kunnen tevreden terugkijken op een sfeervolle en geslaagde middag.

 

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com