We'll Meet Again

Op vrijdag 5 mei wordt Bevrijdingsdag 2023 gevierd in de St. Paulus’ Bekeringkerk in Capelle aan den IJssel met het traditionele Bevrijdingsconcert van Musical Souvenir onder leiding van de nieuwe dirigent Bram Soentjens.

Het concert is het debuut van dirigent Bram Soentjens en wordt officieel geopend door Burgemeester Peter Oskam.

Musical Souvenir laat muziek horen vanuit verschillende belevingen van het begrip revolutie en vrijheid. Het muziekprogramma is tot stand gekomen vanuit de gedachte aan de periode waar we nu in leven. We leven in een turbulente tijd, waar er mensen in verzet komen tegen de veranderingen, die van ons gevraagd worden of die op ons af komen. Het lijkt of er meer deling in de maatschappij komt en dat de kloof tussen arm en rijk groter wordt. Het lijkt moeilijker te worden voor de jongeren als je het hebt over wonen en inkomen. Het belooft een mooi concert te worden met een divers programma waarin naast muziek uit o.a. de musicals Les MIserables, the Sound of Music en de speelfilms Forrest Gump en The Rock, ook Imagine en Silence and I met als afsluiting de klassieker We’ll Meet Again gespeeld zullen worden.

Het Bevrijdingsconcert komt tot stand in samenwerking met de Gemeente Capelle aan den IJssel Ook dit jaar zullen er 2 gedichten voordragen worden in het teken van bevrijding en vrijheid. De presentatie is in handen van Pauline Oskam, echtgenote van de burgemeester en  beschermvrouw van Musical Souvenir.

Gratis toegang!

Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom.

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com