We begonnen het jaar 2023 met een gezellige MuSo Maestro Vriendenactiviteit. Dirigenten in spé stonden bij ons op de bok om het orkest te dirigeren om vervolgens met een lekker drankje en een appelflap te proosten op het nieuwe jaar. 

 
In maart stond dan eindelijk ons Jubileumconcert op de planning. Een fantastisch concert in Diergaarde Blijdorp met de haaien achter het orkest. Hoe vaak maak je dat nou mee? Dit was tevens ons afscheid van dirigent Jim Roodnat, want in 2023 mochten wij onze nieuwe dirigent Bram Soentjens verwelkomen. 
 
Ons Bevrijdingsconcert, wat nu het laatste concert met burgemeester Peter Oskam blijkt te zijn, was weer traditiegetrouw een heerlijk concert. Samen in alle vrijheid muziek maken, is voor ons toch het allerbelangrijkste. 
 
Een studieweekend in het Akoesticum is daar dan weer een schitterend voorbeeld van. Een weekend lang muziek maken, plezier maken, verhalen delen en met elkaar in verbinding staan.
 
En laten we vooral de kinderen van Stichting Pallieter en de jeugd van Capelle aan den IJssel niet vergeten waar we in oktober, in samenwerking met Bibliotheek aan den IJssel, weer twee knusse, gezellige en vrolijke Kinderboekenweekconcerten voor mochten geven. 
 
Dat waren behoorlijk wat mooie concerten. Je zou bijna denken, zo is het toch wel weer genoeg voor 1 jaar? Maar nee! Want op zondag 19 november gaven wij NOG een fan-tas-tisch concert; Wish Upon a Star in samenwerking met De Zangzaak onder leiding van Monique van den Hoogen in de Goudse Schouwburg. Eindelijk kwam de droom van een Disney-concert in vervulling en dat bleek precies in het jaar plaats te vinden dat Disney 100 jaar bestond. Toeval? Dat bestaat niet! 
 
En als kers op de taart ons vertrouwde Kerstconcert in het Isala Theater waar we veel mensen met een warm muzikaal gevoel ontzettend fijne feestdagen mochten wensen. En laat dat nu precies zijn wat wij u ook wensen. 
 
Musical Souvenir dankt u voor uw betrokkenheid en wenst u warme, gezellige en sfeervolle feestdagen en een 2024 vol liefde, geluk, gezondheid en prachtige muziek. We hopen u in 2024 weer vaak te mogen verwelkomen en te mogen verblijden met onze passie! 
 
JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com