“Muziek verbindt mensen en draagt bij aan ons geluk. Als Vriend(in) en Donateur van de vereniging help je om samen muziek te kunnen maken en te beleven. Help ons om dit samen met elkaar mogelijk te maken!”

Musical Souvenir maakt al meer dan 23 jaar musical- en filmmuziek. Originele en kwalitatief hoogstaande concerten met de unieke bezetting, vergelijkbaar met het Metropole Orkest. Concerten die je echt even stil laten staan in onze supersnelle wereld. Jaarlijks geven we concerten met een uniek thema en kunnen we de magie van film en musical in een unieke ervaring bieden voor jong en oud. 

Geniet je van onze muziek en gun je dit anderen ook? Draag dan bij aan het voortbestaan van Musical Souvenir en wordt Vriend(in)!

Als Vriend(in) van Musical Souvenir krijg je 3 keer per jaar een speciale nieuwsbrief met achtergrondverhalen. We ontmoeten onze Vrienden en Vriendinnen graag persoonlijk op onze vriendenmiddag. Jaarlijks is er een wisselend thema. In 2023 was dit "De ultieme muzikale beleving". Een middag in de sfeer van Maestro, waarbij onze vrienden zelf de mogelijkheid kregen om het orkest te dirigeren. Ook was er de mogelijkheid om tussen de muzikanten in te komen zitten om de muziek eens vanuit het orkest te beleven.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Impressie van een vriendenactiviteit

Het thema van de vriendenmiddag op 21 januari 2023 was: "De ultieme muzikale beleving". Het was een middag in de sfeer van Maestro, waarbij onze vrienden zelf de mogelijkheid kregen om het orkest te dirigeren. Ook was het mogelijk om tussen de muzikanten in te komen zitten om de muziek eens vanuit het orkest te beleven.

Er waren maar liefst 7 maestro's. Een van de maestro's was Monique van den Hoogen, een goede bekende en tevens vriend van ons. Dit jaar, in november, gaan we weer een mooi project met Monique doen.

Na afloop hebben we na de speech van onze voorzitter Elisa met elkaar getoost op het nieuwe jaar, voor ons een jubileumjaar met veel leuke concerten en activiteiten. Voor iedereen was er een overheerlijke verse appelflap en natuurlijk bubbles en hapjes.

 

JSN Nuru is designed by JoomlaShine.com